[ʻenehana paʻi pepa] Nā kumu a me nā hoʻonā o ka puʻu a me ka pōʻino

I ke kaʻina hana o ka hoʻohana ʻana i nā pahu pahu, ʻelua mau pilikia nui:

1. ʻeke momona a i ʻole ʻeke bulging2. Kāleka pōʻino

 

Kumuhana 1

Hoʻokahi, ʻeke momona a ʻeke pahu pahu kumu

1. Ke koho pono ole o ke ano ohe

2. Ka hopena o ka hoʻopaʻa ʻana i nā ʻōpala i hoʻopau ʻia

3. ʻAʻole i hoʻoholo i ka nui o ke kiʻekiʻe o ka pahu

ʻElua, ʻO nā ana e hoʻonā i nā pahu momona a i ʻole bulging

1. E hoʻoholo i ke ʻano corrugated o ka pahu pahu e like me ke ʻano kūpono

Ma waena o nā ʻano corrugations Type A, Type C, a me Type B, ʻo Type B ke kiʻekiʻe o ka corrugation kiʻekiʻe, a ʻoiai ʻoi aku ka maikaʻi o ke kūʻē ʻana i ke kaomi kū pololei, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kaomi mokulele.Ma hope o ka lawe ʻana o ka pahu i ka corrugation B-type, ʻoiai e emi ana ka ikaika compressive o ka pahu pahu ʻole, e kākoʻo pono ana nā mea i loko a hiki ke hāpai i kahi ʻāpana o ka paona hoʻopaʻa ʻana i ka wā i hoʻopaʻa ʻia, no laila maikaʻi ka hopena o ka hoʻopaʻa ʻana o ka huahana.I ka hana maoli, hiki ke koho ʻia nā ʻano ohe like ʻole e like me nā kūlana kikoʻī.

ʻenehana paʻi pepa1

2. E hoʻomaikaʻi i nā kūlana stacking o nā huahana i loko o ka hale kūʻai

Inā ʻae ka hale waihona kālā, e hoʻāʻo ʻaʻole e hoʻopaʻa i ʻelua mau koʻo kiʻekiʻe.Inā pono e hoʻopaʻa i ʻelua mau koʻi kiʻekiʻe, i mea e pale aku ai i ka ʻike ʻana o ka ukana i ka wā e hoʻopaʻa ʻia ai nā huahana i hoʻopau ʻia, hiki ke hoʻopili ʻia kahi kāleka corrugated i waenakonu o ka ʻōpala a i ʻole ke hoʻohana ʻia i kahi ʻōpala palahalaha.

ʻenehana paʻi pepa2

3. E hoʻoholo i ka nui o ka pahu pahu

I mea e hōʻemi ai i nā ʻeke momona a i ʻole bulges a hōʻike i kahi hopena hoʻopaʻa maikaʻi, hoʻonohonoho mākou i ke kiʻekiʻe o ka pahu e like me ke kiʻekiʻe o ka ʻōmole, ʻoi aku hoʻi no nā pahu inu carbonated a me nā pahu wai maʻemaʻe me nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe.

Kumuhana 2

ʻO kekahi, ke kumu nui o ka pōʻino pahu

1. ʻAʻole kūpono ka hoʻolālā nui o ka pahu pahu

2. ʻAʻole i kūpono ka mānoanoa o ka pahu corrugated i nā koi

3. Corrugated deformation o cartons

4. ʻO ka hoʻolālā kūponoʻole o nā papa pepa o ka pahu

5. He ʻilihune ka hoʻopaʻa ʻana o ka pahu pahu

6. ʻAʻole kūpono ka hoʻolālā paʻi ʻana o ka pahu pahu

7. ʻAʻole kūpono nā hoʻoponopono i ka pepa i hoʻohana ʻia i ka pahu pahu a ʻaʻole kūpono ka pepa i hoʻohana ʻia i nā koi.

8. Nā hopena o ka lawe ʻana

9. Hoʻoponopono maikaʻi ʻole i ka hale kūʻai o ka mea kūʻai aku

ʻenehana paʻi pepa3

ʻElua, nā ana kikoʻī e hoʻoponopono i ka pōʻino pahu pahu

1. Hoʻolālā i ka nui pahu pahu kūpono

I ka hoʻolālā ʻana i nā pahu pahu, ma waho aʻe o ka noʻonoʻo ʻana pehea e hoʻohana ai i nā mea waiwai ʻoi loa ma lalo o kekahi leo, pono ʻoe e noʻonoʻo i nā palena o ka nui a me ke kaumaha o ka pahu hoʻokahi i ka loulou o ka mākeke, nā hana kūʻai, nā loina ergonomic, a me ka ʻoluʻolu. a me ka noʻonoʻo o ka hoʻonohonoho kūloko o nā huahana.sex etc. Wahi a ke kumu o ka ergonomics, ʻo ka nui kūpono o ka pahu pahu ʻaʻole e hoʻonāwaliwali a hōʻeha i ke kino kanaka.Hoʻopilikia ka pahu pahu pahu keu i ka pono o ka lawe ʻana a hoʻonui i ka pōʻino.Wahi a ka hana kālepa honua, ʻo ka palena paona o kahi pahu pahu he 20kg.Ma ke kūʻai maoli ʻana, no ka huahana like, ʻokoʻa ka kaulana o nā ʻano hoʻopili like ʻole i ka mākeke.No laila, i ka hoʻolālā ʻana i kahi pahu pahu, e hoʻāʻo e hoʻoholo i ka nui o ka pōʻai e like me nā hana kūʻai.

No laila, i ke kaʻina hana o ka pahu pahu, pono e noʻonoʻo nui ʻia nā mea like ʻole, a pono e hoʻomaikaʻi ʻia ka ikaika compressive o ka pahu me ka ʻole o ka hoʻonui ʻana i ke kumukūʻai a me ka hoʻopili ʻana i ka hopena pack.A ma hope o ka hoʻomaopopo piha ʻana i nā ʻano o nā mea i loko, e hoʻoholo i ka nui kūpono o ka pahu pahu.

2. ʻO ka pahu pahu corrugated hiki i ka mānoanoa i kuhikuhi ʻia

He hopena nui ka mānoanoa o ka pahu pahu corrugated i ka ikaika compressive o ka pahu.I ka wā o ke kaʻina hana, ua hoʻohana nui ʻia nā huila corrugating, ka hopena i ka emi ʻana o ka mānoanoa o ka pahu pahu corrugated, a me ka emi ʻana o ka ikaika compressive o ka pahu pahu, e hoʻonui ai i ka haki o ka pahu.

3. E ho'ēmi i ka deformation o corrugated

ʻO ka mea mua, pono e hoʻomalu i ka maikaʻi o ka pepa kumu, ʻoi aku ka nui o nā hōʻailona kino e like me ka ikaika o ke apo a me ka wai o ka pepa medium corrugated.ʻO ka lua, ua aʻo ʻia ke kaʻina hana pahu corrugated e hoʻololi i ka deformation corrugated i hoʻokumu ʻia e nā kumu e like me ke komo ʻana o nā wili corrugated a me ka lawa ʻole o ke kaomi ma waena o nā wili corrugated.ʻO ke kolu, e hoʻomaikaʻi i ke kaʻina hana carton, hoʻoponopono i ke āpau ma waena o nā wili pepa hānai o ka mīkini pahu, a hoʻololi i ka paʻi carton i ka paʻi flexographic e hōʻemi i ka deformation corrugated.I ka manawa like, pono mākou e hoʻolohe i ka lawe ʻana i nā pahu pahu, a e hoʻāʻo e hoʻohana i nā vans e lawe i nā pahu pahu e hōʻemi i ka deformation corrugated ma muli o ka hui ʻana o nā lole ʻaila a me nā kaula a me ka hehi ʻana i nā stevedores.

ʻenehana paʻi pepa4

4. E hoʻolālā i ka helu kūpono o nā ʻāpana o ke kāleka corrugated

Hiki ke hoʻokaʻawaleʻia ka pahu pahu corrugated i hoʻokahi papa,ʻekolu papa,ʻelima papa a meʻehiku papa e like me ka helu o nā papa o ka mea.Ke piʻi aʻe ka helu o nā papa, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka ikaika compressive a me ka ikaika stacking.No laila, hiki ke koho ʻia e like me nā hiʻohiʻona o ka huahana, nā ʻāpana kūlohelohe a me nā koi o nā mea kūʻai aku.

ʻenehana paʻi pepa5

5. E hoʻoikaika i ka mana o ka ikaika peel o nā pahu corrugated

Hiki ke mālama ʻia ka ikaika paʻa ma waena o ka pepa corrugated core o ka pahu pahu a me ka pepa alo a i ʻole ka pepa i loko e nā mea hana hoʻāʻo.Inā ʻaʻole kūpono ka ikaika o ka peel i nā koi maʻamau, e ʻike i ke kumu.Pono nā mea kūʻai aku e hoʻoikaika i ka nānā ʻana i nā mea maka o ka pahu pahu, a ʻo ka paʻa a me ka maʻemaʻe o ka pepa e hoʻokō i nā kūlana pili aupuni.A ma ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maikaʻi o ka mea hoʻopili, hoʻomaikaʻi i nā mea hana, a me nā mea ʻē aʻe e hoʻokō ai i ka ikaika peel i koi ʻia e ke kūlana aupuni.

ʻenehana paʻi pepa6

6. Hoʻolālā kūpono o ke ʻano pahu pahu

E ho'āʻo nā pahu pahu e pale i ka paʻi ʻana i ka ʻaoʻao piha a me ka paʻi ʻana i ka paʻi paʻi, ʻoi aku ka paʻi ʻana i ka paʻi i waenakonu o ka ʻili o ka pahu, no ka mea, ua like kāna hana me ka laina paʻi paʻi, a ʻo ka paʻi paʻi e haki i ka corrugated.I ka paʻi ʻana i ka hoʻolālā ma ka ʻili o ka pahu pahu, pono e hoʻemi i ka helu o nā papa inoa kala.ʻO ka maʻamau, ma hope o ka paʻi ʻana i hoʻokahi kala, hoʻemi ʻia ka ikaika compressive o ka pahu pahu e 6% -12%, ʻoiai ma hope o ka paʻi ʻana ʻekolu kala, e hoʻemi ʻia e 17% -20%.

ʻenehana hoʻopili pepa7

7. E hoʻoholo i nā hoʻoponopono pepa kūpono

Ma ke kaʻina hana hoʻolālā kūikawā o ka pepa pahu, pono e koho pono i ka pepa kumu kūpono.ʻO ka maikaʻi o nā mea maka ke kumu nui e hoʻoholo ai i ka ikaika compressive o nā cartons corrugated.ʻO ka maʻamau, ʻo ka ikaika compressive o nā pahu corrugated e like me ka quantitative, tightness, stiffness, transverse ring compressive strength and other indicators of the base paper;ua like ia me ke ano o ka wai.Eia kekahi, ʻaʻole hiki ke nānā ʻia ka mana o ka hiʻohiʻona o ka pepa kumu i ka ikaika compressive o ka pahu pahu.

No laila, no ka hōʻoia ʻana i ka ikaika compressive lawa, ʻo ka mea mua, pono e koho ʻia nā mea maka kiʻekiʻe.Eia naʻe, i ka hoʻolālā ʻana i ka pepa i hoʻohana ʻia no nā pahu pahu, mai hoʻonui makapō i ke kaumaha a me ka helu o ka pepa a hoʻonui i ke kaumaha o ka pahu pahu.ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo ka ikaika compressive o nā pahu corrugated e pili ana i ka hopena hui o ke apo ikaika compressive o ka pepa alo a me ka pepa medium corrugated.ʻOi aku ka maikaʻi o ka ʻoihana corrugated i ka ikaika, no laila ʻaʻohe mea e pili ana i ka ikaika a i ʻole ka noʻonoʻo ʻana i ka waiwai, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana o ka corrugated medium grade ma mua o ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka papa pepa ili, a ʻoi aku ka waiwai. .Hiki ke hoʻomalu i ka pepa i hoʻohana ʻia i loko o nā pahu pahu ma ka hele ʻana i ka mea hoʻolako no ka nānā ʻana ma ka pūnaewele, lawe i nā laʻana o ka pepa kumu, a me ke ana ʻana i nā ʻano hōʻailona o ka pepa kumu e pale ai i ka ʻoki ʻana i nā kihi a me ka shoddy.

ʻenehana hoʻopili pepa8

8. Hoʻomaikaʻi ʻia ka hoʻouna ʻana

E hōʻemi i ka alapine o ka lawe ʻana a me ka lawelawe ʻana, e hoʻohana i ke ʻano o ka lawe ʻana i kahi kokoke, a hoʻomaikaʻi i ke ʻano hana (pono e hoʻohana i ka hoʻohana ʻana i ka shovel);e hoʻonaʻauao i nā mea lawe puka, a me nā mea ʻē aʻe, e hoʻomaikaʻi i ko lākou ʻike maikaʻi, a pale i ka hoʻouka ʻana a me ka wehe ʻana;e hoʻolohe i ka ua a me ka wai i ka wā e hoʻouka ai a lawe ʻia, ʻaʻole hiki ke paʻa loa ka paʻa, etc.

ʻenehana paʻi pepa9

9. E hoʻoikaika i ka mālama ʻana i nā hale kūʻai kūʻai

Pono e hahai ʻia ke kumu mua-i-mua-waho no nā huahana i kūʻai ʻia, ʻaʻole i kiʻekiʻe ka nui o nā papa i hoʻopaʻa ʻia, ʻaʻole pono e haʻahaʻa loa ka hale kūʻai, a mālama ʻia i ka maloʻo a me ka ea.

ʻenehana paʻi pepa10

Ka manawa hoʻouna: Feb-07-2023